Салат «Соняшник»

 


Салат "соняшник" щоб приготувати,
Потрібно інгредієнти мати.
Список в нас є фист простий,
Купи куряче філе й промий.
Цілу низку овочів ще додати,
За рецептом все зробити і не мішати.
Гарно все викласти слоями,
Мужик як то зробе покоре серце любої дами.


400 г консервованої кукурудзи
300 г курячого філе
200 г маринованих шампіньйонів
200 г моркви
3 яйця
цибуля порей або ріпчаста
маслини (по бажанню)
чіпси (овальної форми)
сіль
майонез
рослинна олія


Для початку відваремо моркву, почистимо та залишимо нехай охолоне. Із курячим філе просто, дрібнесенько пошматувати, просмажити на олії (приблизно 10 хвилинок), посолити.
Відварену моркву, яйця натираємо на дрібній терці, грибочки дрібно нарізати, якби так говорити про цибульку - її нарізаємо півкільцями.
До прикладу якщо ви використовуєте ріпчасту цибулю, з нею потрібно поступити наступним чином - дрібонькопокавальцювати, залити окропом на десять хвилин, потім воду злити.
Викласти всі складові до прикладу легко і зручно десь так:
На дно тірілочки викладаємо наше м'ясо, змастити поверхню майонезичком (дану процедуру робити протягом нового накладеного ряду)
- морква
- гриби
- цибуля (не змащувати майонезиком)
- яйця
- кукурудза (майонезу не треба)
- по колу увіткнути чіпси.

ЯК ви собі силтно хочете в якості насіння можна взяти чорні маслини, навіть дехто їх мілко нарізає, посипає верхній чубок тоді ефект наявності насіннячка зашкалює.


Смачного!

Будьте ситими!