Олів'є
Чомусь так прийнято у нас,
У новорічний світлий час,
Ми святкуємо чуть не три дні.
І завжди олів'є є на столі
Може хтось захоче спати?
Салат подушкою буде слугувати.
Що там думати, гадати -
Олів'є потрібно готувати.
сіль
зеленого горошку 1 баночка
150 - цибулі
350 - картопельки
майонез
100 огірочків (солоні або мариновані)
300 ковбаски вареної
чотири яїчка
Розпочинаємо наш процес приготування всесвітньо відомого салатику - з картоплі, яку ставимо варити, позакінченню залишити нехай застигне.
Дрібненько нарізати цибульки, залити кипяточком до десяти хвелиночок, зливаємо воду, цибулю промиваємо в прохолодній воді.
Наступний етап - уе нарізання кубиками. Отже до нарізки входить: ковбаска, бульба, відварені яйця, огірки все це кубічками.
Прекрасно нашматовані інгедієнти вимішуємо та вкидаємо горошок незабуваємо про сіль та перець (звичайно завше за вашим смаком та бажанням)
Заправляємо майонезом та прикрашаємо зеленню.Розпочинаємо наш процес приготування всесвітньо відомого салатику - з картоплі, яку ставимо варити, позакінченню залишити нехай застигне.
Дрібненько нарізати цибульки, залити кипяточком до десяти хвелиночок, зливаємо воду, цибулю промиваємо в прохолодній воді.
Наступний етап - уе нарізання кубиками. Отже до нарізки входить: ковбаска, бульба, відварені яйця, огірки все це кубічками.
Прекрасно нашматовані інгедієнти вимішуємо та вкидаємо горошок незабуваємо про сіль та перець (звичайно завше за вашим смаком та бажанням)
Заправляємо майонезом та прикрашаємо зеленню.
Смачного !
Будьте ситими!