"Цезар"


Що нам потрібно:
50-70 - пармезанчику
200 - салатику "Ромен"
Гріночки:
3 столової.ложки олії
100 - батона
два зубочки часничку


Для соусу:
сіль
перець
3 ст.л. Олії
одне яйце
1 чайної.ложечечка. гірчички
1 ч.ложечечички. Вустерского соусику
1 столові ложечки. лимонного сочку


Готуємо грінки:
Добавляємо вичавлений часник до масла.
На двадцять хвелинок залишаємо
- відрізати шкурку батона, нарізаємо кубичками
- У сковорідочку додаєм часникове масло
- Добавити пошматований батончик.
- Все просмажуємо до золотенького кольору.
- Давайте приготуємо соус.
У невеликій каструльці або кухлик закип'ятити воду.
- У киплячу водичку ставимо яїчко і одразу прибрати з вогнику, тримаємо хвелинку
Вийняти яйце, нехай охолоне.
- Розбиваємо яєчечку в тарілку.
- Добавляємо лимонного сочку та гірчичку.
- Взбити занурювальним блендером.
- Додати масло.
- Збити.
- Влити Вустерський соус, вимішати.
Повинна вийти однорідна маса.
Спеції за бажанням.
- Пармезанчик натераємо на терточці.
- Листячко салату розриваємо ручками.
- Вливаємо соус.
- Перекаламутити.
- Вкинути сухарики, вимішуємо.
- Салатик викладаємо на тарілки.
- Посипаємо пармезанчиком


Смачного!

Будьте ситими!