Борщ

 


Борщ - найсмачніша в світі страва
Це смак, це шедевр, а не отрава.
Хіба можна уявити борщик і без сальця,
Найкраще варити на м'ясі дозволяється навіть крильця


Для приготування борщу треба:
1 кілограм м'яса, реберця, крилишка
500 г картоплі
400 г буряка
300 г капусти (дозволено і квашеної)
200 г моркви
200 г цибулі
3 ст.л. томатної пасти
Одну чайну ложечку оцту 6%
Три лаврових листки
3-4 перчика зернятками
сіль, перець мелений (по смаку)
рослинна олія
зелень за смаком


Для початку відварюємо м'ясо приблизно півтори годинки, щоб кипіло на маленькому вогні.
Готову нарізану (четвертинками або кубиками) картоплю всипаємо до бульйону.
Допоки звариться картопля ставимо розігрівати сковорідку і кидаємо обжарювати буряк. Коли бурячок буде м'яким докидаємо моркву, цибулю най потушиться 20 хв. накриваємо кришкою.
До бульби, м'яса додаємо капусту нехай покипить десь 10-20 хв.
Відкриваєм кришку на сковорідці, добавляємо томатну пасту, приправи та оцет на 5-10 хвилин.
Змішуємо протушені овочі з бульйоном додаєм сіль, перчик, приправи за смаком на 15-20 мінут.
Всім приємного споживання
P.S. Потрібно дати настоятися борщу. Але як на мене  я вже голодний )


Смачного !

Будьте ситими!