Рагу з овочів


В неті прочитав, що треба овочі хавати
Виклав на дошку і давай нарізати.
Все добре покремсав,
Закинув до каструлі, посолив і перемішав
На вогні все це потушив,
Накинув тарілку і жолудок забив.


500 г цвітної капусти
500 г кабачків
350 г болгарського перцю
300 г помідорів
150 г цибулі
150 г моркви
сіль, перець, зелень за смаком
олія


- Цибульку дрібненько нарізаємо.
- Моркву натераємо на седненькій терточці.
- Капустинку розібратки на суцвіттячко.
- Помідорки і почищені кабачечки нарізаємо кубиками
- Очищений перчик від зерняток нарізуємо соломкою.
- Дрібненько покрамсати зелень.
- На олії обжарити цибульку.
- Досипати морквечку і легенько обсмажити.
- Довляємо капусточку, кабачечки, перечик, тешемо під кришечкою хвилин десять (водичку не додаєм, овочі виділять її).
- Пізніше вкинути помідорки, підсолити, поперчити, все це тушити до готовності.
- Приготовлене рагу приправити зеленню​


Смачного !

Будьте ситими!