ГОЛУБЦІ 


Щоб голубці приготувати:
Треба качан капусти мати,
А ще й сіль, перець і олію,
Рис, фарш, моркву і цибулю. 
Цибулю, моркву жарити, а рис варити. 
І все це з фаршем перекаламутити.
В ошпарені листки капусти загорнути,
Хвилин 30-40 протушити.
І ось вам вуаля!
Голубці в сметані - Смакота

 


середній качан капусти
500 г фаршу
150 г цибулі
150 г моркви
100 г рису
сіль
перець
олія


Попередньо знявши листки з капусти опустити їх в кип'яток. Потримати до тих пір, поки вони не стануть м'якими (2-3 хвилини). До фаршу добавити рис, дрібно нарізану цибулю та моркву (потерту на дрібній терці) все це перемішати.... о і не забудьте посилити та поперчити  звісно ж за власним смаком.
Викладаємо фарш на остуджені листки капусти і завертаємо як - голубці ))))) Ну добре хто не знає то ГУГЛ в допомогу гггг))) 
Можна перед тим як відправляти голубці тушити їх трішки обжарити. Заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушити на невеликому вогні 35-40 хв.

Смачного!

Будьте ситими!