Розсольник - дуже популярне перша страва.
Хтось додає перловку, а хтось рис
До вашої уваги рецепт приготування нашої сім'ї.
Кількість інгредієнтів розрахована на 4 л. каструлю.
500 г яловичини
500 г картоплі
200 г солоних огірків
200 мл огіркового розсолу
150 г цибулі
150 г моркви
100 г перловки
лавровий лист
сіль
перець
М'ясо нарізаки шматочками такої величини, яка Вам до вподоби. Вкинувши м'ясо у каструлю з водою варимо 1 годину.
Промиту перловку докидаємо до м'яса та варимо 30-40 хвилин.
Почищену та нарізану картоплю (кубиками) добавляємо до каструлі варимо +10 хвилин.
До поки одні інгредієнти варяться в каструлі нарізаємо цибулю та натираємо на дрібній терці моркву і зажарюємо на олії
Огірочки нарізаємо кубиками (можете варіювати з нарізкою) також додаємо в киплячий бульйон.
Слідом додати цибулю і моркву.
Не забудьте додати огірковий розсіл,посолити, поперчити і лавровий лист варимо +5 хв.
І ще посипаємо для невимовного аромату зелень.
Смачного!
Будьте ситими!